Přejít na obsah

VŠECHNY MLÝNKY NA KÁVU

Espressomilovníci potřebují ten správný mlýnek pro úžasné výsledky. Profesionální mlýnky používají větší ploché nebo kónické otřepy, které generují méně tepla a vytvářejí konzistentní velikost částic. Domácí modely mají obvykle malé čepele, které mohou ovlivnit kvalitu vaření. Komerční stroje mají také větší nádoby, což vám umožní namlít více zrn za kratší dobu. 


Populární Kategorie

}

Eureka Mignon Specialita

Eureka Mignon Specialita


} }
  • vyprodáno

  • - 13%

Eureka Atom Touch 65 Matt Black (DEMO)

  • vyprodáno

  • - 13%

Eureka Atom Touch 65 Matt Black (DEMO)


} }
  • vyprodáno

Eureka Atom 60

  • vyprodáno

Eureka Atom 60


} }
  • vyprodáno

Eureka Mignon XL

  • vyprodáno

Eureka Mignon XL


}

V dnešní době se stále více lidí obrací k kávovarům na espresso, aby si mohli pohodlně připravit své oblíbené kávové nápoje. Ale O stránkách děláte to úžasné espresso, je důležité mít správný mlýnek. Domácí a profesionální mlýnky na espresso mají velmi odlišné konstrukce a kapacity, které mohou výrazně ovlivnit vaše výsledky vaření.

Hlavní rozdíl mezi domácími a profesionálními mlýnky na espresso spočívá ve stupních. Profesionální brusky používají větší ploché nebo kónické oceli, které generují méně tepla než malé čepele, které se nacházejí ve většině domácích modelů. To zajišťuje lepší extrakci chuti z čerstvě namletých kávových zrn a také rovnoměrnou velikost částic pro konzistentní výsledky při každém vaření. Také díky velkým zásobníkům na mnoha komerčních modelech můžete namlít více fazolí za kratší dobu.

Nákupní košík

Váš nákupní košík je momentálně prázdný

Kupuj teď